Részlet a Benedek Endre-teremből

Részlet a Benedek Endre-teremből

Február 23-án rendhagyó bejárásra került sor a Sátorkőpusztai-barlangban. Nálunk forgatta ugyanis riportját az MTVA stábja. A műsor március 16-án (szerdán) lesz hallható “A Hely” c. műsorban, Kossuth Rádióban, a 11 órási hírek után. 

Farkas Erika riporter, Pálfi Balázs szerkesztő és munkatársaik látogattak hozzánk február végén, hogy riportot forgassanak a Sátorkőpusztai-barlangról, valamint érintőlegesen a Duna-Ipoly Nemzeti Parkról. A közel 2 órás bejárás során elhangzottakból 25 perces adás készült, amely március 16-án lesz hallható a Kossuth adón a 11 órási hírek után.

A felvételen a nemzeti park részéről dr. Jankainé Németh Szilvia, a BEBTE részéről pedig Lieber Tamás, Szilvay Péter, András Dénes, Benedek Attila és Szvetnyik Csaba szólal meg.

A műsor természetesen utólag is meghallgatható az interneten, a http://www.hangtar.radio.hu/ oldalon.

A stáb ugyanezen a napon forgatott Dorogon is a bányászatról, illetve a város jövőjéről. Az interjúalanyok Madarász Tímea, Solymár Judit és dr. Korompay Péter voltak. Ez a riportműsor egy héttel később, március 23-án lesz hallható ugyanebben az idősávban!

Fotók: Garamvölgyi Károly